Naturally 7 (USA)

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det er tredje gang, de kommer til Skive, men en hastigt stigende skare af fans er klar til Naturally 7, der består af syv farvede mænd.

De er alle oprindeligt fra Harlem i fra New York, og de betegnes ikke uden grund, som et af de allerbedste a cappella bands i verden. 

Alle syv medlemmer mestrer et instrument – kun ved hjælp af mundens lyde forstås. Der er således en der spiller trommer, en der spiller guitar, en der spiller trompet, en der spiller harmonika – alt sammen med munden, og netop det gør dem unikke.

Det får dem til at fremstå som et “rigtigt” band. Man tror det næppe når man hører deres melodier, men alt er altså fremført med munden – der ER ingen instrumenter. 

Deres vokale koreografi er så perfekt sammenvævet, at de nærmest tvang den musikalske maestro, Quincy Jones, til at erklære dem for ”den bedste a cappella-gruppe i verden!”.

Deres optræden er kendt i en række uforglemmelige forestillinger som ”The World’s Best” Tv-show, der havde premiere på CBS umiddelbart efter Super Bowl LIII. Naturally 7 lå desuden i toppen blandt verdens ”Best Group” og cementerede deres entydige status blandt verdens musikalske elite.

Dette var kun prikken over i’et for den stadig livlige 20-årig karriere, der inkluderer tre verdensture – næsten 500 shows – med den uforlignelige Michael Bublé, det globale fænomen Coldplay – inklusiv et udsolgt show i Barclays Center samt rampelyset i et par Cheerios-reklamer.

Foruden Bublé har Naturally 7 delt scenen med adskillige ikoner, herunder Stevie Wonder, Diana Ross, Quincy Jones, Sarah Connor, Lionel Richie, Ludacris, The Roots og mere. Blandt deres verdensberømte fans er blandt andet Barack Obama, Will.I.Am., Ellen DeGeneres, Craig Ferguson, Bill og Melinda Gates, Jay Leno, Allan Titchmarsh, Mo’Nique, Jools Holland og Arsenio Hall, sammen med utallige andre.

For medlemmerne af Naturally 7, “Ricky” Lee Ricardo Cort, Rod Eldridge, Kelvin “Kelz” Mitchell, Sean Simmonds, Dwight Stewart, Roger Thomas og Warren Thomas, er det et privilegium at gøre det, de elsker, og bringe glæde til deres fans hjerter hver dag.

Det er præcis, hvad du ville forvente – når noget er ren magi, vil tiden stå stille. Hver gang har de forladt scenen i Skive med stående ovationer, og et publikum, der måbende lige har oplevet noget utroligt.

Det er en koncert du ikke vil gå glip af!

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: