Naturally 7 (USA)

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

A capella i verdensklasse

I de senere år har vi hørt de mest fantastiske sangstemmer uden musikalsk ledsagelse, og samtidig har vi været himmelfaldne over, hvad sangstemmer rent faktisk formår.

Naturally 7 er i den absolutte top, og nye fans kan roligt begynde i KulturCenter Skive. Opfordringen herfra er i hvert fald klar: 

Kom med til en helt unik acapella-koncert med Naturally 7, hvor man virkelig vil få en oplevelse uden lige og huske som noget specielt. Du vil ikke fortryde det.

Naturally 7 spiller nemlig helt uden instrumenter. Medlemmerne omdanner deres stemmer til menneskelige instrumenter og producerer ubesværet musik af enhver genre.

Naturally 7 består af syv fantastiske mænd fra Harlem. Deres vokale koreografi er så perfekt sammenvævet, at den musikalske maestro Quincy Jones, udråbte dem til ”Den bedste acappella-gruppe i verden!” 

Det er heller ikke uden grund, at de var support for superstjernen Michael Bublé på fire af hans verdensturnéer, hvor de sammen gav 467 koncerter i 25 lande foran fire millioner tilskuere.

Naturally 7 har deltaget i James Cordens TV-program ”Verdens Vildeste Talenter” for USA, hvor de blev kåret til verdens bedste gruppe efter at have optrådt med Coldplays ”Fix You”, Phil Collins ”In The Air Tonight” og deres egen ”Wall of Sound”. 

Deres 11. studioalbum er lige på trapperne, og samtidig fejrer Naturally 7 deres 20-års jubilæum med en verdensturné, der også bringer dem til Danmark, hvor de giver bare to koncerter. 

Koncerten i KulturCenter Skive er den ene, og vi kan næsten ikke vente med atter at kunne præsentere denne enestående og fænomenale magi for jer.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: