Nøddeknækkeren

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Peter Schaufuss’ dobbelt prisbelønnede klassiker ‘Nøddeknækker’ til Tjajkovskij’s legendariske musik er årets juleforestilling for hele familien. ‘Nøddeknækkeren’ har udviklet sig til juleforestillingen over alle i det internationale balletrepertoire og spilles hvert år i december af kompagnier verden over.

I forestillingen medvirker internationale anerkendte dansere, hvor Peter Schaufuss tolker frit i denne storslåede opsætning med masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug og fuld a romantik. Opsætningen baserer sig på den originale musik af Tjajkovskij, efter forfatteren E.T.A Hoffmans originale fortælling om pigen Clara som juleaften får hun foræret en stor nøddeknækker, der er formet som en soldat. Om natten sker der mærkelige ting. Nøddeknækkeren forvandler sig til en prins, der tager Clara med til sit kongerige.

I forestillingen medvirker internationale anerkendte dansere, hvor Peter Schaufuss tolker frit i denne storslåede opsætning med masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug og fuld af romantik.

Iscenesættelse: Peter Schaufuss
Medvirkende: 20 internationale anerkendte kunstnere
Scenografi: Ben Rogers

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Måske er du også interesseret i: