Patrick Dorgan

Skive Theater
Køb billet

Af og til kan man komme til at trænge til at lytte til en soulsanger i den bedre ende, og muligheden kommer til at ligge lige for næsen af os, når én meget anmelderrost af slagsen, Patrick Dorgan, gæster Skive Theater.

Med astronomisk raketfart indtog soulsanger Patrick Dorgan danskernes og anmeldernes hjerter, da han debuterede på den danske musikhimmel for godt seks år siden. Debutsinglen ”On The Way Down” var blandt top tre på den danske hitliste, og soulsangen ”Marylin” var den mest spillede på P3 i 2015.

Det efterfølgende debutalbum ”Painkillers” sendte for alvor anmeldernes stjerner i retning af den dansk/irske sanger. Han indkasserede fire stjerner i Berlingske og fem stjerner i GAFFA.

Når Patrick Dorgan gæster Skive Theater bliver det med nye sange på spillelisten – og vi er allerede begyndt at glæde os.

I 2020 lagde Patrick Dorgan stilen for den næste fase i sin karriere. Forud er gået en længere periode med at lægge livet om, kigge indad og redefinere livet, og ud af det er der kommet en række fænomenale sange. En af dem er singlen ”I’m The One”.

”Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”I’m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verden dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede,” siger Patrick Dorgan.

Der venter publikum, en helt særlig musikoplevelse, når Patrick Dorgan træder ind på scenen i Skive Theater. Det bliver en aften med sjælefyldt soul, der rammer os lige i det allermest eftertænksomme hjørne af hjertet.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: