Pink Floyd Project – Pulse

Skive Theater
Køb billet

Første gang, vi i Skive hørte Pink Floyd Project var i Skive Theater under Skive Kulturuge i 00’erne, og ikke mange af dem, der var med dengang, var upåvirkede af oplevelsen. De tog os simpelthen med storm.

Nu er de tilbage – og vi kan se frem til et medrivende og fortryllende show, når Scandinavian Pink Floyd Project genopfører den gigantiske stadiontour ”Pulse” i Skive Theater

”Pulse” er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange fans over hele verden står den gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Det betragtes som kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning, og samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af albummet ”The Division Bell”, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af ”Dark Side Of The Moon”. 

Pink Floyd Project markerer 25-året for udgivelsen og genopfører ”Pulse” live i stærkeste opstilling – og dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd. 

En billet er adgangstegnet til en ny, stor oplevelse, som vi gætter på, at vores gæster sent vil glemme.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: