Sangskriveraften

Skive Theater

Kulturelt Samråd Skive og Fur Kunst byder på nye oplevelser, når en god håndfuld danske sangskrivere giver små koncerter med egne tekster og kompositioner i Skiveegnens Kulturuge.

Der er gratis entré, men folk er velkomne til at donere en skærv til musikken. 

Publikum kan se frem til at høre:

Steffen Elgaard Pedersen er sangskriver, digter, kunstmaler, pædagog og glad husejer i Skive Midtby. Flankeret af medgrønning Michael Corydon, den anden halvdel af den finurlige duo “Jens Arne og Kinapillen”.

Astrid Alsbjerg og Søren Lyhne stiftede deres sangskriverduo Stadig Flydende i 2017 og bevæger sig i dark folk-genren med dansksprogede sange om mørke, indre kampe, tvivl og glemsel. Men bag sangene gemmer der sig en tro på lyset og verdens skønhed, der former sig i mødet med det andet – og hinanden.

Lars Harboe har holdninger til mangt og meget og han pakker dem ikke ind. Udtrykket er råt, flabet, satirisk og nonchalant, leveret med glimt i øjet. Han har udgivet to albums med eget materiale og enkelte co-writes og haft to sange i rotation på P4 samt undergrundshittet ”De autonomes skyld”. Udover det er han producer, instruktør og grafisk designer på adskillige udgivelser og videoer.

Søren Ipland er lydkunstner, musiker, sanger og sangskriver bosat på Fur spiller sine egne sange, primært danske tekster, men der kommer også et par engelsksprogede med indimellem.

Michael Hamilton er født og opvokset i Skive og har spillet over det meste af Danmark og adskillige gange i USA. Hans sang “I Fucking Love New York” er blevet vist 207.000 gange på YouTube og Michael har også fået en øl opkaldt efter en af sine sange, nemlig “Lis”, der har en alkoholprocent på 7,1 og er lidt bitter, akkurat som sangens hovedperson. ;o) Hele 5 nomineringer til Danish Music Awards er det også blevet til, senest i 2021, hvor Hamilton blev nomineret til Årets Danske Rootslivenavn og Traditionsprisen.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: