Simon Talbot

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Optur!

Er du også træt af, at det hele føles som én lang nedtur? Så gør dig klar til en gigantisk optur med én af vores bedste komikere. 

Simon Talbot mener, at året 2020 efterhånden kan skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Derfor mener han, at vi ikke bare har brug for at samles i Skive Theater.

Vi trænger også til at gøre det over et godt grin – og Simon Talbot gør sit til det, når han i vanlig stil forvandler tematikker fra eget liv – hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner-mor og irsk gadedrengs-far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget, meget mere – til jokes, vi alle sammen kan grine af.

Simon Talbot har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han nu omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

Simon Talbot er en af vores helt store komikere, der med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket – blandt andet med sine onemanshows Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016) og Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til.

Tilkøb en lækker menu
inden showet

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: