Søren Huss & Danmarks Underholdningsorkester

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det bliver én af årets største koncertoplevelser, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester tager på Danmarksturné, og du har mulighed for at komme med på den magiske musikalske rejse, når de besøger KulturCenter Skive.

Med i kufferten har Søren Huss de bedste sange fra hans fire danske albumudgivelser –”Troen og Ingen” (2010), ”Oppefra og Ned” (2012), ”Midtlivsvisen” (2017) og ”Sort og hvid til evig tid” (2019). Sidstnævnte album fik tildelt hele fem ud af seks stjerner i musikmagasinet GAFFA.

Der er ingen tvivl om, at der venter publikum nærværende og smukke oplevelser, når Søren Huss lader sine numre udfolde sig live og lader dem smelte sammen med de symfoniske og storslåede akkompagnementer fra de 42 erfarne musikere i Danmarks Underholdningsorkester.

Sammen vil de bygge et univers op og samtidig bryde mure ned med fingerspitzgefühl og et urokkeligt nærvær. Der er noget smukt på spil, når Søren Huss indrammer den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og sit helt personlige udtryk. 

Det bliver samtidig en rejse i tid og minder, for Søren Huss har et imponerende bagkatalog. Gennem to årtier har den karismatiske sanger ramt landet med sin lyriske snilde.  

I starten af 00’erne var han frontfiguren i det legendariske band Saybia, som væltede det danske musiklandskab. I 2010’erne spandt Søren Huss et fantastisk lydbillede med sine soloalbumudgivelser, og i 2017 ramte han danskernes stuer med Toppen af Poppen og hans personlige fortolkninger af deltagernes største hits.  

I januar 2020 spillede han fire udsolgte koncerter i koncertsalen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium akkompagneret af Copenhagen Phil og omgivet af musikalske og historiske rammer. Et samarbejde som fortsætter i forbindelse med udgivelsen af Søren Huss kommende livealbum, som snart rammer æteren. 

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester – tidligere DR`s Underholdningsorkester – en musikalsk gave af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker.  

Netop dette, altså brobygning mellem mennesker og musikken, bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester lægger salen i KulturCenter Skive ned – klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i flere år.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: