Stine Bramsen

Skive Theater
Køb billet

Største Liveturné i 6 år! 

Oven på en utrolig succesfuld festivalsommer med flotte anmeldelser er Stine Bramsen klar med sin største turné i 6 år, hvor hun også indtager Skive Theater i begyndelsen af februar 2023, med sit 6 personers store band.

Og når hun gæster os, bliver det ikke alene! BEINIR er nemlig med som opvarmning – en talentfuld kunster med stort potentiale, der senest har opvarmet for Jonah Blacksmith.

Stine Bramsen om den kommende turné:

”Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og spille live igen oven på denne sommer. Jeg føler virkelig at jeg har fundet mig selv musikalsk over det seneste års tid, og nu glæder jeg mig til, at tage mit fantastiske band med ud på en længere Danmarkstour og folde mit nye show helt ud i dets rigtige form”.

Det er netop et show, som Stine Bramsen er ved at bygge op. I arbejdet med livekoncerterne har hun valgt at lægge vægt på tre ting: Bandet skal spille helt live uden nogle former for backtrack. Bandet skal være bestående af både mænd og kvinder. Publikum skal være underholdt hele vejen igennem koncerten.

I kan godt begynde at glæde jer!

Tilkøb lækker spisning
inden koncerten her

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: