Suspekt – Support Emil Lange

Skive Theater
Køb billet

Suspekt vil tilbage 

Suspekt har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. 

Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem sig selv og publikum, som på grund af udbruddet af corona først bliver til efteråret, trioen kommer til Skive Theater.

For et år siden udgav Suspekt sit måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet fik aldrig det liv, musikerne ønskede, fordi mødet med publikum blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk. 

– Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden, lyder det fra Suspekt.

De har savnet at komme tilbage til deres beats og hvor det hele startede. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet. De tunge beats kun kombineret med de tre på scenen. 

– Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder, lover musikerne på forhånd om den turné, der fører dem rundt i Danmark.

Support: Emil Lange.

Med sine 10 år på bagen er Emil Lange cementeret som en del af den danske dj-elite. Så selvfølgelig har bandet inviteret deres ven og yndlings DJ med på efterårsturnéen rundt om i Danmark. Han er verdensmester i at mærke stemningens bølger, så musikken pulserer i takt til festen. Han bevæger sig mest i de urbane genrer, med en mixteknik der ikke er til at tage fejl af. Med andre ord, så opvarmningen til Suspekt hermed sikret!

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: