Tango Teatro/Los Guardiola (F)

Skive Theater

Verdenspremiere på Skive Theater med Tango Teatro/Los Guardiola fra Paris og tangorkestret Los Milonguitas trio fra Paris med gæste-solist-musikere fra Danmark.

Hele to forestillinger samme aften i Skive Theater har dansekunst i højsædet, når der torsdag 17. juni bliver verdenspremiere med Tango Teatro/Los Guardiola fra Paris og tangorkestret Los Milonguitas trio fra Paris med gæste-solist-musikere fra Danmark.

Den første del af aftenens program er teater-koncert-forestillingen – ”Ephemera” – kommer af græsk og ny-latin og betyder noget i retning af – kun en dag – kort periode og handler om: 

Den forelskede Ephemera udsmykker nattehimlen med vingespidserne i den evige dans om liv og død.

Den nye forestilling er en nyskabelse af tango-teater duoen Los Guardiola. Forestillingen – Ephemera – er en Tango Theatre-koncert-forestilling med live musik komponeret og spillet af pianisten Pablo Murgier og på bandoneon Simone Tolomeo og med koreografier og dans af Los Guardiola / Tango Teatro fra Paris.

Dans og pantomime mestres af Marcelo Guardiola and Giorgia Marchiori “Los Guardiola” – Tango Teatro
Piano betjenes af Pablo Murgier
Bandoneon: Simone Tolomeo 
Direction of Ephemera er af Marcelo Guardiola, mens Carlo D’Andreis står for Teknik, lys og lyd.
Philippe Dupouy er forotograf.

Efter pausen er der klassisk tango-koncert af Los Milonguitas Trio med gæste solist-musikere og med tango-teater-indslag af Los Guardiola – Tango Teatro fra Paris. 

Her vil vi opleve et fantastisk show med bl.a. ballet og tango – komedie/mime – og koncert-indslag og en fejring og hyldest af 100 året for den verdensberømte klassiske tango-komponist Astor Piazzolla, født 1921, hvor vi vil opleve en række af hans berømte kompositioner og andre fremtrædende kendte tangokomponister.

Der vil også være en nyopførsel teater-koncert-forestilling over ét af H.C. Andersens berømte eventyr, hvor der er en konkurrence for publikum som køber en billet til arrangementet på Skive Theater.

Hvis man gætter rigtigt, får de heldige to gratis tango-lektioner. På den måde kan man lære at danse tango – argentinsk tango af Tango MidtVest som man selv kan vælge hvilke dage/tider på. Disse oplysninger går senere til dem som gætter rigtigt. 

Man skal blot skrive en mail til: svenning@tangomidtvest.dk  eller tlf. 2127 3842 med titlen på eventyret og sit navn og kontaktinfo med sit mobiltlf.nr. eller mail-adresse.

Som optakt til verdenspremieren er der gratis tango-workshops for begyndere i foyeren på Skive Theater. Det er muligt for et begrænset antal par, som har lyst til at prøve at lære at danse argentinsk tango. Der vil ikke ske dansepartner-bytning under workshop.

Ønsker man at deltage i en workshop – tilmeld dig til svenning@tangomidtvest.dk eller sms til tlf. 2127 3842

Skive Theaters cafe er åben hele dagen.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: