The George Michael Story

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det ramte fans over hele verden hårdt, da den britiske popmusiker, sanger og sangskriver George Michael overraskende døde Juledag i 2016.

Året havde allerede kostet store musikere, og tabet af George Michael blev det sidste i rækken af mere eller mindre uventede dødsfald blandt musikere. Samme år døde David Bowie, Leonard Cohen og Prince.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev George Michael endvidere kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004).

Otte store koncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt.

I hvert fald får publikum i KulturCenter Skive nu muligheden for at opleve The George Michael Story – med fuldt liveband og videoskærme, der understøtter showet, inklusive optagelser af George Michael og interviews med manden selv.

Vores publikum kan forvente at blive taget med på en musikalsk rejse gennem George Michaels største hits i denne fejring af hans liv og generøsitet, der blandt gav sig udslag i store bidrag til velgørenhed. Det samme gælder dette show.

Det har gæstet både BBC & ITV og fremfører George Michaels hits i kronologisk rækkefølge. ”George Michael – historien” fortæller i detaljer om hans karriere og hans 100 millioner rekordsælgende historie.

Showet starter med George Michael i Wham! – og det bevæger sig derefter over i det Grammy Award-vindende ”Faith” album, og videre til George Michaels mere modne hits. Det inkluderer nogle af hans mere inderlige sange.

Alt tyder på en sjov og følelsesladet aften med ikke færre end 23 hits, der kulminerer i en finale, der med garanti vil overraske og få publikum til at synge med!!

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: