The magical music of Harry Potter

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Det bliver en magisk aften i KulturCenter Skive, hvor den imponerende akustik i Spar Nord Salen vil kunne høres.

Det sker, når den storladne musik fra Harry Potter fremføres som livekoncert – med den bedste musik fra Harry Potter-filmene.

Musical-udgaven bliver fremført af The Moldovian State Orchestra.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert, hvor en original skuespiller, stjernesolister, kor og et spektakulært symfoniorkester, der vil sætte liv Harry Potters magiske musik. 

Harry Potter-filmene er nogle af de mest succesfulde biograffilm nogensinde. De er baseret på de lige så populære bøger af britiske J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og hans tryllebindende verden. 

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritten, Chris Rankin, der spillede Percey Weasley i Harry Potter filmene, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. 

Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af ​​svingende tryllestave og trylle-lærdom. 

Harrys, Rons og Hermiones fantastiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere.

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”. Teaterstykket, der betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York. Koncertens magiske musikunivers dirigeres af Oscar-vinderen Alexandre Desplat.   

Det var John Williams (kendt for filmmusikken til Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park), der komponerede musikken til de tre første film. Herunder det smukke og berømte ”Hedwig’s Theme”, ledemotivet til Harry Potter-filmene og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med et børnekor, som samt den sjove ”Aunt Marges Waltz” and ”Witches, Wands and Wizards”. 

Patrick Doyle har komponeret “Hogwarts Hymn” fra den fjerde Harry Potter-film bringer publikum ind i den mystiske og mørke verden af ​​Triwizard-turneringen. 

Nicholas Hooper står bag “Dumbledores Farewell” i den femte og sjette Harry Potter-film. Han hjalp til med at forme og modne Harry Potter-musikken. 

Alexandre Desplat, komponist til musikken til de sidste to værker af filmserien, har skabt en storslået og uforglemmelig afsluttende og musikalsk oplevelse med bl.a. “Lily’s Theme”.

Der venter publikum en stor og tryllebindende Harry Potter-aften i KulturCenter Skive.

Tilkøb lækker spisning inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: