The Organ Grinder Trio

Foyeren, Skive Theater
Køb billet

Vover man at tale om voksne legebørn inden for jazzen, falder medlemmerne af denne trio inden for kategorien. De skaber en atmosfære af umiddelbar kærlighed til musikken, og en uimodståelig lyst til at præsentere den for publikum. De satte sig for alvor sammen i 2022 og lagde fundamentet til et musikalsk fællesskab, som de med succes har dyrket siden.

Niclas Knudsen er kendt på vore kanter fra tidligere koncerter med grupperne Ibraham Electric og Kalaha og som sideman i andre konstellationer. Fra de optrædener husker man klart hans ekvilibristiske, finurlige og iørefaldende spil på guitar. En sand spillemand og troldmand med sprælske udfoldelser.

Martin Schack er en ægte musikalsk entreprenør, der med afsæt i Ribe spreder en masse musikalske glæder ud i hele landet og under afstikkere til udlandet. Det sker som organist, pianist, komponist og initiativtager med et aldrig svigtende godt humør. Til aftenens koncert betjener han sig af et Hammond B3 orgel. Det føjer en ekstra dimension og lyd til trioens samlede udtryk, når man som Schack mestrer det på et højt niveau.

Chris Falkenberg er en interessant fremadstormende trommeslager i det danske jazzmiljø. Han udtrykker mange facetter med sit træfsikre spil – lige fra indfølte slag til mere pågående og kraftfulde indslag i trioens samspil. En fornøjelse for publikum.

Trioens medlemmer har tidligere henrykket publikum i Skive Jazzklub.

Entré: Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.

Billetter kan købes ved døren og online på Ticketmaster

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: