Thomas Rathsack

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Inspirerende foredrag med den tidligere jægersoldat

Den tidligere jægersoldat, forfatteren Thomas Rathsack, kommer til KulturCenter Skive med sit foredrag, der ”taler” til mange mennesker om, hvordan man tackler problemer og udfordringer uden at tabe hovedet eller gå i panik.

Thomas Rathsack kender betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære TV2-programmer ”Korpset – gjort af det rette stof” har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko. 

Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas Rathsack, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv.

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften i KulturCenter Skive, hvor Thomas Rathsack i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas Rathsacks personlige erfaringer og oplevelser.

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas Rathsack bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. 

For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.
Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi ”Jæger – I krig med eliten,” som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas Rathsack sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen ”Stærk Under Pres”, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas Rathsack sin femte roman.

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack i KulturCenter Skive.

Tilkøb en lækker 2-retters menu inden foredraget!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: