Uffe Holm

Skive Theater
Køb billet

#StayTheFuckHome

Det ramte os som en uventet mavepuster – og affødte straks talrige spørgsmål:

Hvordan klarer man at gå op og ned ad sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røvirriterende ens kone kan være? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål, man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

Sådan lød spørgsmålene fra komikeren Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet. 

Uffe Holm startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl, Østrig, til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome?

Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffe Holms mange følgere på de sociale medier. Han blev venner med dem, fik masser af gode råd og opmuntring – og gav det videre! 

Der blev testet mange ting af – kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv? Det var også i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow, StayTheFuckHome.

Statsministeren tonede frem på skærmen og beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende hen over os. Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål. Må man gå ud, må man kramme sine børn, må man gå til lægen, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få corona, må man knalde?

I krisetider lærer man ikke alene sine medmennesker at kende. Man opdager også nye sider af sig selv.

Når vi er allermest pressede ændrer vi os. Nogle hamstrede gær og toiletpapir, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at købe ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv og fortsatte som om intet var sket.

Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at StayTheFuckHome. Tiden blev en test af hvor meget man kan holde til og hvor svært, det er at omstille sig. 

Det er der kommet 70 minutters sjov og reflekterende stand-up ud af, og der er næppe tvivl om, at vi kan se frem til at grine med den lettelse, det giver at være ovre det værste …

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: