Vin, musik og komik

Køb billet

Dorset, Wester og Hamilton er tilbage i byen efter succesen i fjor, og det sker eftr invitation fra Kulturelt Samråd Skive og Kulturformidlingen præsenterer:

I 2021 betegnede Skive Folkeblads anmelder showet som ”velkonstrueret, morsomt og lærerigt”.

Og det var komikeren Sebstian Dorset, Thomas Wester og Michael Hamilton, som ikke tidligere havde optrådt sammen.

Sebastian Dorset tog sit latterfremkaldende udgangspunkt i sin formodning om, a at meget af det, en sommelier kan fortælle om vine, formentlig ikke har den store betydning for almindelige danskere.

Thomas Wester har udviklet sin egen musikalske vinsmagning, hvor han står for de forskellige smagsoplevelser i de vine, han har medbragt, og klæder dem på med et passende stykke musik.

Der var masser af gode vintips såsom at holde sine røde vine kølige for at bevare frugtnuancerne i flasken, som man jo egentlig har betalt for.

Michael Hamilton delte ud af sine egne ”Lis”-øl, der blev brygget med udgangspunkt i en af hans sange om en kvinde, han sad til bords med, som kom med en række racistiske udtalelser.

Han havde også en meget aktuel sang om ”prepper-Preben”, der i årevis har ventet og været beredt på en verdensomspændende pandemi, som han fik i corona’en. 

“Sådan Wuhan”, lød det lidt kontroversielle omkvæd.

Et to timer langt show sluttede med, at vinkonsulent Thomas Wester tog del i koncerten på scenen og spillede elguitar til de engelske numre, som Michael Hamilton har skrevet. Publikum fik til fulde oplevelsen af et veloplagt show, og det er årsagen til, at Kulturelt Samråd Skive og Kulturformidlingen gentager succes’en.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: