Dobbeltkoncert med Blindstone fra Thy og Walter Trout Band (USA)

KulturCenter Skive, gårdhaven
Køb billet

”I want to rock,” lød det fra den verdenskendte blues-legende, da han fik opfordringen til at spille sammen med Blindstone fra Thy i Skive Theater i efteråret.

Når han spiller i KulturCenter Skive fredag den 21. august er Blindstone også med, men denne gang som support da Walter optræder med sit amerikanske band.

De slutter sig i august til Marie og Walter Trout, der tidligt tog fra deres hjem i USA, hvor parret bor. Udbruddet af corona havde bragt parret til et sommerhus i Thy under den første nedlukning – og de er her endnu.

Walter Trout optrådte sammen med Blindstone i Skive Theater i efteråret. Koncerten solgte hurtigt ud, og det gjorde en ekstra koncert også. Publikum var begejstrede – og flere end én gæst skal med for anden eller tredje gang, når der til august atter er blues i Skive.

”Det bliver ikke et repertoire, der præsenterer min seneste udgivelse, men et bredt repertoire, der hentes fra mange sider af blues/rocken, men jeg lover, der kommer gang i den”, sagde Walter Trout forud for den første koncert.

Til koncerten i august spiller Blindstone først i en times tid, hvorefter Walter Trout Band gå på scenen og spiller halvanden! Der er således lagt op til et stort bluesbrag!

Blindstone med en af Danmarks allerstørste guitarister, Martin Andersen Jepsen, har udgivet otte albums og turneret rundt i Europa, og er en sammentømret power trio, der siden 2020 har leveret gedigen guitarrock og blues. Sammensætningen er Jesper Bunk på bas, Sigurd Jøhnk-Jensen på trommer og altså Martin Jepsen Andersen på guitar.

Med Walter Trout dykkes der ned i de dybeste rødder af bluesrock, hvor vi finder de legendariske Canned Heat og John Mayall & The Bluesbreakers, som Trout spillede sammen med før sin solokarriere. Den gruppe, som også Eric Clapton, Peter Green fra Fleetwood Mac og Mick Taylor, senere Rolling Stones, havde været del af. John Lee Hookers band var Walter Trout også en del af i den periode, der for mange står som netop den, hvor rockmusikken, som vi kender den i dag, tog form.

“Hvis det ikke havde været for Walter Trout og Gary Moore, ville I aldrig have hørt om Joe Bonamassa,” har Joe Bonamassa sagt med taknemmelighed. Walter Trout er selv Carlos Santana dybt taknemmelig for hjælp i en periode, hvor misbruget var ved at tage magten fra ham.

Indtil nu er det blevet til 29 soloalbums fra Walter Trout, hvor den seneste, ”Ordinary Madness”, fik en stormende modtagelse. Lige nu er Walter tilbage i Californien for i maj at indspille endnu et album.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: