Gårdhave koncerter igen næste år!

KulturCenter Skive har i august haft stor succes med sine fire dobbelte gårdhavekoncerter.

– Vores gæster har taget rigtigt godt imod nyskabelsen. Godt nok begynder aftenerne at blive lidt kølige, men der er heldigvis læ i gårdhaven, så det har ikke været koldt, siger direktør Knud Bjerre, KulturCenter Skive.

Fredag optrådte Poul Krebs og Dorthe Gerlach ved en dobbeltkoncert, i de hyggelige rammer som Poul Krebs straks døbte skolegården. Sangerinden Dorte Gerlach imponerede gæsterne, der nok primært var kommet for at høre Poul Krebs, og hun fik mange nye fans fredag aften i Skive. 

Poul Krebs kan opleves igen i KulturCenter Skive med Danmarks Underholdningsorkester den 8. oktober og Dorte Gerlach optræder i Skive Theater den 3. november.

Lørdag var det et mere ungdommeligt publikum der skulle opleve det 25-årige teenageidol af albansk afstamning, Jimilian og ikke mindst Christopher. Der var mange piger til koncerten, og de kom i god tid. Da Knud Bjerre mødte ind på arbejde lørdag morgen kl. 9:15, var de første allerede i kø, og køen voksede i løbet af nogle timer til omkring 20, der alle ville være helt sikre på at stå forrest. Hit på hit er det blevet til for Christopher siden det første i 2012, og publikummet fra Skive-egnen kvitterede for en høj-energisk koncert med en reaktion, der kunne høres langt uden for Gårdhaven. 

– Vi har nu fået testet konceptet med udendørs koncerter i gårdhaven af, og det er gået rigtig godt, siger Knud Bjerre, der samtidig lover flere og større udendørs koncerter i gårdhaven næste år. 

– Vi skal have lavet lidt om på de fysiske rammer for lige at optimere det sidste, og så indretter vi pladsen en smule anderledes for at skabe plads til op mod 2.000 gæster pr. aften. Det betyder naturligvis også at det er store navne, der kommer på besøg, siger Knud Bjerre der stadig lover tørvejrsgaranti, idet koncerterne i tilfælde af regnvejr flyttes ind i InterFjord Arena. 

Halvdelen af de bands der skal optræde i KulturCenter Skive de sidste to weekender i august næste år er allerede booket. Billetsalget starter den 1. december, så folk kan nå at ønske sig billetter til de hyggelige gårdhavekoncerter i julegave.

Vi står naturligvis gerne til rådighed for yderligere oplysninger.