KCS søger forpagter til restauranten

Vores forpagter gennem 10 år har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en ny forpagter med opstart primo august. Restauranten er åben når der er kulturarrangementer og benyttes derudover til både firma og privatfester. Caféen holder åben hele ugen, da vi her – alene til konceptet Mad & Film – bespiser ca. 7.500 biografgæster årligt. Udover restauranten og caféen vil du skulle servicere konferencer samt de mange møder og kurser der afholdes i centret.

Vores køkken er stort og nyrenoveret i 2020 og her kan der produceres mad til 1.400 gæster. Behovet er dog sjældent større end 200. Caféen og restauranten er nyindrettede og særdeles indbydende, hvilket også gælder vore mange mødelokaler.

Det vil være muligt – men er ikke et krav – også at forpagte den særskilte bar der servicerer gæsterne til kulturarrangementer med øl, vand og vin. Baren skal være åben 7 dage i ugen og minimum fra 18 til 22.

Vi tilbyder som udgangspunkt en fast husleje, men er villig til at indgå en omsætningsafhængig husleje med en minimumsbetaling. Begge dele forhandles individuelt.

Såfremt ovenstående er noget for dig, så kontakt direktør Knud Bjerre på 2096 1616 og aftal tid til en rundvisning, og en nærmere snak om muligheder og forventninger.
Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Ann Østergaard på 2288 1303.

Ansøgning sendes senest onsdag 16. juni til knud@kcskive.dk
Samtaler finder sted mandag 28. juni.