Præsident Barack Obama, USA's
44. præsident, deltager i en modereret
Q&A-samtale i KulturCenter Skive i Skive,
søndag d. 12. juni ved et arrangement med titlen
"A Conversation with President Barack Obama".

Arrangementet afholdes af KulturCenter Skive:
– Præsident Obama er en af de personer i hele verden, som jeg ser allermest op til, og derfor glæder jeg mig overordentligt meget til personligt at byde ham velkommen her i KulturCenter Skive. Han har i den grad brugt sit magtfulde embede til at gøre verden til et bedre sted, og han er en af ​​de ledere på verdensplan, der er allermest respekt omkring. Jeg er derfor overbevist om, at nuværende og kommende ledere vil gå fra arrangementet med ny inspiration og motivation til at gøre det endnu bedre i fremtiden, understreger Knud Bjerre, direktør for KulturCenter Skive.

I tider med store udfordringer og forandringer sikrede præsident Obamas ledelse en stærkere økonomi, et mere ligestillet samfund og blev en nation med øget sikkerhed og respekt verden over. Obamaårene var en epoke, hvor der ikke bare var flere, der oplevede et land i positiv forandring, men også en periode hvor flere begyndte at se Amerika på den måde som Obama altid har gjort – nemlig som det eneste sted på jorden, hvor så mange drømme og historier kan blive til virkelighed.

Præsident Obama blev gennem sin otteårige præsidentperiode kendt for sloganet “YES WE CAN”, og siden han forlod embedet for fem år siden, har han dedikeret en stor del af sin tid på at uddanne og tale til fremtidens ledere.

Et stort øjeblik for Skive by
Det er første gang en tidligere amerikansk præsident besøger Skive, og Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard mener, at det er intet mindre end et stort øjeblik for byen.

 ”Det bliver uden tvivl et nyt højdepunkt for Skive og hele Midt- og Vestjylland”, konstaterer Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard; han uddyber:

”Skive har i årtier fokuseret på energiløsninger og har i den henseende været en drivkraft for udviklingen i ​​regionen. Det er derfor en stor ære, at en af ​​de mest markante personligheder ser potentialet i et besøg i Skive og dele sine visioner om blandt andet ledelse og iværksætteri med et grønt miljøfokus.”

Arrangementet finder sted i Koncertsalen i KulturCenter Skive, søndag den 12. juni kl. 15:30.

For yderligere information kontakt venligst:
Knud Bjerre, direktør KulturCenter Skive på: knud@kcskive.dk

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.