GardinPartner

Ønsker du de bedste og billigste gardiner i god kvalitet til en lige så skarp pris, er de hos Gardinpartner på Resenvej i Skive den perfekte samarbejdspartner.

Det skyldes, at Gardinpartner tilbyder prismatch på alle sine produkter. Det betyder, at du garanteres markedets laveste pris på den løsning, du ønsker.

Skulle du mod forventning finde samme type gardin til en lavere pris hos en anden forhandler, matcher Gardinpartner altid prisen. Dermed får du markedets billigste gardiner – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Gardiner er ikke ”bare” gardiner. Det er en vigtig del af dit hjem eller din arbejdsplads, og derfor har Gardinpartner mange muligheder:

Rullegardiner, plisségardiner, persienner i alu og træ, lamelgardiner. Foldegardiner, stofgardiner, solafskærmninger og de originale Velux gardiner og persienner.

Hos Gardinpartner er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Det vil sige, at uanset om du blot er på udkig efter et enkelt speciallavet gardin, eller den helt store totalløsning til din virksomhed, som måske flytter i nye lokaler, står Gardinpartner klar til at hjælpe:

”Vi har mange års erfaring, og derfor ved vi, at køb af gardiner kan være en stor beslutning. Vi gør derfor meget ud af at rådgive dig og præsentere gode materialer og spændende designs. Det betyder, de hos Gardinpartner kan finde en gardinløsning, som matcher dine behov.”

En løsning kan sagtens være skræddersyet. Her trækker Gardinpartner på mange års erfaring, så dygtige medarbejdere kan imødekomme lige netop dine behov. De finder altid en samlet pris på hele løsningen, og dermed er opmåling og montering altid en del af det samlede tilbud til den bedst mulige pris.

Målet er at sælge gardiner af den bedste kvalitet til laveste pris, og derfor tilbyder Gardinpartner også gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Gardinbussen kommer ud til dig i Skive, Holstebro, Nykøbing Mors og omegn med et stort udvalg af forskellige gardiner. På den måde kan du se gardinerne i dit eget hjem, før du skal beslutte dig for, hvilken løsning, du ønsker dig.

Gardinpartner står altid klar med et uforpligtende tilbud, og de besvarer naturligvis også gerne spørgsmål eller giver mere information omkring de mange muligheder.