Hem Elektro ApS

Hem Elektro ApS er etableret i 2011, og firmaet er beliggende i Skive. Det er en dynamisk og moderne virksomhed med stor erfaring, der leverer professionelle løsninger indenfor alle el-installationer til private- og erhvervskunder samt industri.

Fra Hem Elektro lyder det:

”Hem Elektro er nok den lokale, autoriserede el-fagtmand i Skive med stor lokal forankring på Skive-egnen. Men det betyder ikke, at vi ikke også har masser af opgaver udenfor lokalområdet. Vores dygtige elektrikere, industrielektriker og automatikmekaniker er altid klar til at rykke ud og udfører alle typer af el-opgaver.”

Hem Elektro er en virksomhed, der vækker opsigt. I 2018, 2020, 2021, 2022 og 2023 modtog Hem Elektro Gazelle-prisen for hurtig vækst, og det glæder Hem Elektro at kunne fortsætte med at give vores kunder god service og højkvalitetsarbejde. 

For Hem Elektro bygger mange aftaler på langvarige relationer. Virksomheden arbejder tæt sammen med sine kunder, hvor hos Hem Elektro sætter de en stor ære i, at alle får samme gode oplevelse og kvalitet – uanset opgavens omfang og kompleksitet.