HH Trælast & Byggecenter

Over 50 års ejerskab i den samme familie. Ikke færre end tre afdelinger af Hobby-Huset på Skive-egnen, i Højslev, Stoholm og Grundvad.

Det var indehaveren – Hans Nielsens far, der i 1957 startede Søby Maskinforretning. Stille og roligt udviklede forretningen sig, og efterspørgslen på andre varer end smede-relaterede varer kom på hylderne. Derfor blev varer som skovle og redskaber taget ind, og det blev starten på Hobby Huset.

Siden har udvidelse fulgt udvidelse – den første i 1965, hvor værkstedet udvides til 520 m2 og Hobby Huset startede i den ene ende af værksted mod Viborgvej i Nr. Søby.

I 1989 udvides der med butik i Stoholm, der bliver købt en smedje med tilhørende grund. Kun tre år senere udvides i Stoholm med yderligere en hal, som giver plads til trælast.

I sidste halvdel af 90’erne udvides Hobby Huset udvides med ny udstilling i form af en glasfacade mod Viborgvej i nr. Søby, og i 2004 udvides forretningen med H+H, Søbyvej 35, Højslev, med henblik på udvidelse/flytning af Hobby-Huset fra de gamle lokaler på Viborgvej i nr. Søby

Flytningen sker i 2009 til de nye og større lokaler på Søbyvej 35, Højslev, og i 2013 udvides med Grundvad Tømmerhandel, der bliver en del af Hobby-Huset, som nu tæller tre butikker med trælast.

Det er tre professionelle byggecentre med trælast og byggemarked, og de tre butikker beskæftiger omkring en snes medarbejdere – fordelt på salgskontor, butik, lager og kørsel samt værksted.

HH Trælast og Byggecenter er således godt rustet til fremtiden, og alle tre butikker har faste og meget tilfredse kunder.