Hilmars

Hilmars har solgt kunstige planter i mere end 30 år, så virksomheden har forlængst fundet de helt rigtige leverandører med den gode kvalitet.

På adressen Brårupgade 16 i Skive er der mulighed for at handle i Hilmars – dette gælder også private. Virksomhedens showroom altid er et besøg værd.

Hilmars er leveringsdygtige i alle former for flotte og naturtro kunstige planter, blomster, palmer, træer og andre kunstige planter til kontor, butik, svømmehaller, hotel- og restaurantbranchen og private hjem, hvor indemiljøet skal være attraktivt og indbydende.

De faste kunder tæller dekoratører, teatre, forlystelsesparker, hoteller og filmbranchen. Hilmars er desuden specialister i store træer. 

Fordelene ved kunstige planter er mange: Kunstige planter visner ikke, de skal ikke vandes, de sviner ikke, de er allergivenlige og fremkalder ikke allergi, de kræver ingen form for pleje og man sparer udgifter til gødning og vand.

Kunstige planter skal ikke udskiftets, da de aldrig dør. De er ligeglade med klimaet og solskinstimer, og det giver mulighed for at have eksotiske planter under skandinaviske vind- og vejrforhold.

Men de kunstige planter bliver støvede på lige fod med andre ting – og så er det bare at fjerne støvet med en blød børste eller føntørrer. Eller at skylle planten med vand.