home

Med udgangspunkt i Skives midte står home Skive allerstærkest, hvor det er vigtigst: I det lokalområde, som ejendomsmæglerkæden betjener: Skive-egnen.

Ejendomsmæglerne har alle mange års erfaring inden for både køb og salg af forskellige boligtyper, og de formidler salg af alt lige fra sommerhuse, helårs- og fritidsgrunde, villaer, rækkehuse og meget mere.

Skives home forretning har en rigtig god synlighed i bybilledet, da den ligger centralt placeret i Skive by. Tæt på gågaden og tæt på P-plads, og på den måde kan du meget nemt komme en tur forbi forretningen på adressen Sallinggade 2, Skive.

Her kan man altid få en professionel og seriøs boligsnak med home Skive, der også er kendetegnet ved et solidt samarbejde med en home køberrådgiver.

Det er altså mange gode kræfter og kompetencer, som forener sig i rådgivning omkring køb af bolig i Resen, Egeris, Brårup, Glattrup, Dalgas, Dommerby, Vridsted, Nr. Søby og i resten af Skive.

Er du på udkig efter boligen, der harmonerer med dine drømme, kan du finde boliger til salg i Skive-området i udstilling i forretning eller på home.dk.

Du er altid velkommen til at kigge indenfor i forretningen – også hvis du ønsker yderligere oplysninger om den bolig, du i weekenden eller aftenen før så på nettet.

Man er altid velkommen til en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i lokalområdet.

Fra home Skive lyder ambitionen:

”Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler, og derfor bestræber vi os på at yde dig den bedste service i forbindelse med din bolighandel. Kontakt os i dag og lad os stå for dit boligsalg eller -køb.”