Zoom by Zoom & Maja V

Zoom By Zoom, Skive og Maja V er netop blevet slået sammen til én salon, der ligger i Maja V’s lokaler i Nørregade.

Om det siger Maja V:
“I foråret solgte jeg salonen I Balling til søde dygtige Mathilde, og et nyt kapitel med sammenlægning af Zoom By Zoom og Maja V kunne begynde. Nogle måneder gik med planlægning og forberedelser, inden kolleger og kunder kunne blive informeret. Heldigvis erfarede jeg endnu engang at jeg har byens bedste frisørteam, der var mere end klar på forandringer og nye kolleger. Det samme gjorde sig gældende da jeg mødtes med pigerne fra Zoom By Zoom – udelukkende god og positiv energi.
Alle jer kunder har også været nysgerrige på, hvad det kommer til at betyde at vi bliver en Zoom By Zoom salon – og til det vil jeg lige slå fast at salonen Maja V som I kender den, fortsat vil gøre alt hvad vi kan for at yde byens bedste service, oplevelse og ikke mindst faglighed!

Zoom by Zoom Maja V tilbyder det meste inden for frisørbehandlinger til alle -og kan derudover tilbyde permanent make-up, lashlift, single eyelash-ekstensions, CND shellac samt plexigel – forlængelse af neglene, Olaplex meget mere – og kundernes behov er altid i fokus.

Salonen er nyrenoveret og luksuriøs med et nytænkende og ungt team, som ved alt om, hvad der rører sig i modeverdenen.

Så skynd dig at booke tid til luksuriøst velvære. Det er nemt og kan ske online på hjemmesiden.