Maja V

Maja V – meget mere end en frisør

Maja V er en velanskrevet frisør og skønhedsklinik i Skive, der har et team bestående af 10 engagerede frisører, en massør og voksbehandler samt en kosmetisk sygeplejerske. Fra Maja V lyder det:

”Vi er fagligt dygtige håndværkere, og vi har altid fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends og modefrisurer. Vi opdaterer os løbende med den nyeste udvikling i faget, fra både ind- og udland, og vi glæder os til at tage imod dig.”

Hos Maja V tilbyder det engagerede team det meste indenfor frisør, permanent makeup, CND negle-behandlinger, botox, filler, skinbooster, kemisk peeling, SkinPen, massage, sugaring voksbehandling og meget mere i lækre omgivelser i centrum af Skive.

Salonens og klinikkens beliggenhed gør det netop let at kombinere frisør- eller skønhedsbehandling med byens øvrige tilbud. Om du kommer til fods, på cykel eller bil, er det nemt at finde vej til os, og der er masser af parkeringsmuligheder i nærheden, for som de siger hos Maja V:

”Vi forstår, at din tid er dyrebar, derfor er vi forpligtet til at sikre, at dit besøg hos os er effektivt, behageligt og præcis som du ønsker det. Vores team er altid klar til at rådgive og inspirere dig med de nyeste trends og teknikker, og vi sørger derudover, altid for, at du går herfra med fornyet energi, efter en afslappende oplevelse.”

Hos Maja V glæder de sig til at se dig, og byde dig velkommen til en verden af skønhed og pleje. Klinikken finder du på 1. sal, der er særskilt indgang bagved salonen.