NIC Denmark

NIC Denmark flyttede i sommeren 2020 ind i nye og større lokaler i Glyngøre, hvor man producerer præfabrikerede inddækninger – vindues- og dørlysninger, bundstykker/vinduesplader, rørskjulere, vægpaneler og meget andet til byggeindustrien. 

Det er med til at holde tempoet på byggepladser over hele landet – og samtidig er der med NIC Denmarks løsninger tale om bæredygtighed med minimalt spild.

I stedet for at stå og bakse med opkapning og endekantning samt evt. hjørnesamlinger af bundstykker/vinduesplader ude på byggepladserne, kan håndværkere få leveret alt efter oplyste fixmål, men ofte med mulighed for ganske få nemme justeringer i forbindelse med opsætning.

Det sparer tømrere og bygmestre for tid – og tid er i den grad penge i byggebranchen.

Opskriften er velafprøvet, og fra NIC Denmark lyder det:

”Får man alt leveret klar til montage, risikerer man heller ikke, at man står uden materialer og dermed forsinker et byggeri. Mange har allerede gjort det til en vane, at når de bestiller vinduerne til et byggeri, så bestiller de samtidig de velkendte ClipOn Lysninger samt bundstykker/vinduesplader i ønskede mål i samme ombæring. Og da vores løsninger er hurtige at montere, vender vore kunder som oftest tilbage igen ved næste byggeprojekt, lille som stort”

NIC Denmark skaber med sine præfabrikerede løsninger en nemmere hverdag på byggepladserne, hvilket flere og flere får øjnene op for.

Et eksempel er NIC Denmarks Wall Panel System.

Det er udviklet efter NIC Denmarks principper, der sikrer dig som håndværker en række fordele, såsom besparelser på opsætning og flot finish. Det er udviklet sammen med byggefirmaer og har derfor fokus på hurtig opsætning og de rette materialer. De specielt udviklede monteringsbeslag gør, at der efter montering ikke er synlige skruer eller sømhuller, og WPS-beslaget sikrer en meget hurtig opsætningstid af vægpanelet.

NIC Denmark’s Wall Panel System er et vægbeklædningssystem, som er præfabrikeret i fibergips, MDF eller krydsfinér, med not i begge langsgående sider. Overfladen kan være beklædt med hvid papirfolie, PVC-folie eller som rå plade. Vælger du en færdigbehandlet overflade, er væggen færdig når pladen er monteret.

WPS i fibergips monteret med metalbeslag er nu blevet brandgodkendt efter EU’s klassifikationer, og det betyder, at de danskproducerede paneler nu har en K1 10 B-s1 d0 certificering og kan anvendes som vægbeklædning i huse med brandkrav.

Vægpanelerne er som standard hvide, men har kunden lyst til at få vægge med eksempelvis egefolie, krydsfinerfolie eller lignende, kan dette tilbydes som en specialproduktion.

Bag NIC Denmark står direktører og partnere Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren.