RC Glas og Ramme

RC Glas og Ramme ejes af René Christensen, som er udlært tømrer – og hverken han eller firmaet er på nogen måde stillestående.

Der er derimod tale om ideer, der snart afløses af handling – og i et højt tempo.

I 2005 slog René Christensen sig ned som selvstændig inden for service af vinduer i sin garage på privatadressen i Vinderup. Herfra tog det meget hurtigt fart.

I dag har René Christensen ikke færre end 17 dygtige servicemontører, der veloplagte og med faglig stolthed kører rundt og løser opgaver i RC Glas og Rammes servicebiler i ind- og udland.

I de seneste år er der især kommet ekstra stort fokus på samarbejde med flere danske vinduesfabrikanter, som RC Glas og Ramme udfører serviceopgaver for.

Indramning er ligeledes kommet i fokus efter René Christensen i 2011 opkøbte et indramningsfirma i Skive, ligesom også almindeligt glarmesterarbejde tages ind.

Efter opkøb af to glarmesterfirmaer flyttede firmaet til Frisenborgvej i Skive, og i 2014 til den nuværende adresse Marinus Jensens Vej, Skive.

RC Glas og Ramme kan de derfor klare alt – lige fra alt forarbejde og alle reparationer i forbindelse med udskiftning og service af vinduer.

Det har siden starten været, og er stadig, den gode vinduesservice, der danner det bærende fundament i firmaet, men de dygtige medarbejdere hos RC Glas og Ramme har også den nyeste og opdaterede viden om glarmesterfaget.

Desuden besidder RC Glas og Ramme selv som firma alle kompetencer inden for faget.