Restaurant Strandtangen

Restaurant Strandtangen har som blot ét af mange fortrin Skives bedste placering, i vandkanten, midt mellem fjord og skov.

Indenfor mødes gæsterne af et ambitiøst køkken, der primært er inspireret af det nordiske køkken. Der er fokus på lokalområdet og råvarer herfra, når det giver mening. Der er nøje udvalgte vine med fokus på kvalitet.

I forbindelse med restauranten findes Hotel Strandtandtagen, som har fremragende kursusfaciliteter, hvor restauranten leverer forplejningen.

Restauranten tilbyder morgenmad for hotelgæster, a la carte til frokost og til aften – som skifter efter årstidens råvarer. Der er gode selskabsfaciliteter – så restauranten med den unikke beliggenhed danner ofte rammerne om store fester som f.eks. bryllupper, fødselsdage, jubilæer, konfirmationer, osv.

Derudover er der løbende arrangementer og andre muligheder for kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige.

Derudover driver restauranten et sæsonåbent is-hus, som ligger i forbindelse med restauranten. Hos Is à Bella laver de byens bedste og eneste hjemmelavede is efter italienske opskrifter.

Halldór Asmundsson har stået i spidsen for restauranten siden 2014, og før var han køkkenchef både i Aarhus og på Mors.

Halldór Asmundsson er født og opvokset på Island, men flyttede til Danmark med sine forældre og yngre brødre, da han var omkring konfirmationsalderen. Han har boet i Salling som ung. I dag bor han med sin hustru og to børn i Skive.

Restaurant Strandtangen holder til på Strandvejen 24 på Skive Havn – som en del af Hotel Strandtangen.