Salling Avis

Salling Avis der udkom første gang i 1949, er på mange måder en af sallingboernes vigtigste, ugentlige holdepunkt. Det skyldes naturligvis, at den avis, der tolv gange årligt udkommer i udvidet oplag på 27.000 eksemplarer, hvoraf to af dem er i en XXL udgave med hele 32.500 eksemplarer, har en stærk, lokal forankring.

Salling Avis har altid haft til huse i Roslev.

Gallup-tal viser at op til 85 % af alle i hele Salling læser ugeavisen hver uge, og op til 20 procent af læserne – er unge, og det er ikke tal, som alle aviser kan prale af.

Uanset læserens alder er Salling Avis i nogle tilfælde er ugeavisen også noget af en ”moppedreng” at kaste sig over – op til 96 sider når det er vildest.

Daglig leder af Salling Avis, Lars Wolf, glæder sig over den store opbakning til sin avis, og det er på mange måder den, Salling Avis kvitterer for ved at være sponsor i KulturCenter Skive, samt mange andre steder i dækningsområdet.

Vi møder ikke alene netværk og kunder på en mere festlig, afslappet og uhøjtidelig måde. Vi støtter også op om kulturlivet på Skive-egnen, og det er vigtigt og til glæde og gavn for alle, siger Lars Wolf.