Timestone

Timestone ApS er en familiebaseret virksomhed, som er drevet af far og søn, Nikolaj og Mikkel Tymm-Andersen. 

Nikolaj Tymm-Andersen, grundlægger og administrerende direktør, er uddannet stenhugger og har arbejdet i stenbranchen siden 1991. Han har siden 2012 drevet selvstændig virksomhed indenfor import og eksport af granit.

Timestone producerer mindesten i keramik. Timestone er etableret på baggrund af ideen om at lave mere miljøvenlige mindesten og mindeplader i takt med tidens ånd og krav om, at vi alle må bidrage til at passe bedre på vores planet.

Produktet er 100 procent baseret på organiske materialer, hvor hovedproduktet er leret. Der anvendes således ingen kemikalier eller lign. Materialerne bliver genanvendt 1:1, når produktet engang sløjfes, hvilket gør produktet 100 procent cirkulært. Der er ingen spild i produktionen, da leret tilføres produktionsformerne i flydende form. Timestones mindesten fremstilles i Europa.

Mindesten fra Timestone giver familier og pårørende muligheden at medbringe mindestenen, der ikke overskrider en vægt på 12 kg, som en smuk del af kirkeudsmykningen under selve begravelsen.

De »German design Award«-vindende modeller fra Timestone er designet af verdenskendte designere, Timothy Jacob Jensen og Felix Hoffmann med inspiration i den smukke danske natur.