Tymmstone

Bag TymmStone står stenhugger Nikolaj Tymm – og han har med udgangspunkt i Skive skabt en uafhængig leverandør af granit til fagligt stolte stenhuggere og forhandlere.

”TymmStone har som ambition at levere kvalitet produceret af nogle af verdens bedste stenhuggere på stenhuggerier, hvis arbejdsmiljø overgår de danske såvel som internationale regler, så du kan koncentrere dig om alt muligt andet end klager.

Måske kan vi ikke blive de største og billigste på markedet, men vi kan og vil være de bedste – også for din virksomheds skyld”.

Nikolaj Tymms mangeårige erfaring som uddannet stenhugger, utallige rejser til især Indiske stenhuggerier samt ikke mindst et fagligt og personligt kendskab til de dygtige indiske håndværkeres formåen, giver TymmStone et unikt afsæt til at give den bedste faglige vejledning og sparring.

Med årene har forretningen udviklet sig til at importere fra: Indien, Italien, Tyskland, Sverige, Tyrkiet og Finland, ligeledes eksportere vi til hele Skandinavien og flere stenhuggerier i Tyskland.

TymmStone er i stand til at levere stort set alt fremstillet i den flotteste kvalitets- og natursten:

TymmStone sælger udelukkende naturstensprodukter, som Nikolaj Tymm kan stå inde for både med hensyn til kvalitet og produktionsvilkår.

Han slår fast:

TymmStone bliver let førstevalget, når du vil sikre dig høj kvalitet, fagligt velfunderede og ærlige samarbejdspartnere og en verden af muligheder i sten.

Kontakt TymmStone nta@tymmstone.com for forhandler i din by.