Vejby El & VVS

Hos Vejby El og VVS på adressen Gadekæret i Vejby i Vestsalling er medarbejderne såvel VVS-installatører som el-installatører.

Det betyder, at virksomheden kan udføre alle opgaver inden for både el-arbejde og VVS-arbejde – og det gør de med udgangspunkt i afdelinger i både København og i Midtjylland. Virksomheden har især mange kunder i lokalområdet omkring Skive, Salling og Vinderup. De engagerede medarbejder kører også gerne til Holstebro og Viborg.

Fra Vejby El og VVS lyder det, at virksomheden ønsker at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der kan udføre alle tænkelige opgaver som VVS-installatør og el-installatør.

​Hvad står VVS for? VVS står for vand, varme & sanitet. Vejby El og VVS udfører altså alt arbejde vedrørende disse tre områder.

En VVS-installatør er din fagmand inden for områderne vand, varme og sanitet. Ofte monterer og installerer en VVS-installatør også klimaanlæg og installation af anden alternativ energi som montering af Panasonic varmepumper.

Vand og sanitet hænger ofte sammen, da det er alle vandinstallationer, armaturer og elementer som f.eks. toiletter, afløb og meget mere, herunder installation af nye armaturer og vandhaner.

​Under arbejdsområdet varme beskriver Vejby El og VVS det som energiteknik og -installationer. Det er altså alt fra montering af varmepumper og gulvvarme, til installation af olie- og gasfyr.

Vejby El og VVS fungerer blandt andet også kloakmester, der leverer kompetent og værdiskabende energirådgivning. Virksomheden forestår gerne et nyt badeværelse eller andet nybyggeri, hvor Vejby El og VVS med fordel kan varetage hovedentreprisen, da virksomheden har flere faggrupper internt i virksomheden.

​Og så er der alle reparationerne, som Vejby El og VVS også kan hjælpe med. Reparation af eksempelvis vandhaner der drypper, toiletter der løber, samt reparation af større eller mindre rørskader. Det kan hurtigt blive en god forretning at få stoppet den form for vandspild – og de dygtige medarbejdere hos Vejby El og VVS hjælper gerne.

​Ejendomsformen er ligegyldig – om det er private boliger, kontorer og virksomheder, beboelsesejendomme og alle andre ejendomme.

Vejby El og VVS er et VVS-firma, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og de sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Medarbejderskaren i virksomheden betragtes som meget erfarne og professionelle. 

​Målsætningen er uophørligt at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, og det er også de bedømmelser, virksomheden får af de bedste ”ambassadører” – kunderne. Vejby El og VVS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – og altid på de aftalte betingelser og leveringstider.