Vild Med Vin

Hos Vild Med Vin i Skive møder du Jesper Dahlgaard – en passioneret vinnørd. Han begyndte i det små med at handle med vin. Det skulle egentlig bare være en for sjov hobby, men det greb om sig.

Nu har Jesper Dahlgaard for længst overgivet sig til passionen på fuld tid. Den er faktisk kun blevet mere glødende, er taget til gennem årene og endte til sidst i åbningen af en flot og indbydende Vild Med Vin-butik på Havnevej i Skive.

Hos Jesper Dahlgaard er du sikker på at blive mødt af en ukuelig nysgerrighed for vin. Selv er Jesper Dahlgaard vild med de fleste druer og dråber, men han indrømmer gerne, at han har et særligt godt øje til tysk riesling og saftig rioja.

Han ved, hvad han taler om. Jesper Dahlgaard er uddannet sommelier.

Han har for længst erkendt, at vin er noget, han aldrig bliver færdig med at smage på. Derfor passer Jesper Dahlgaard perfekt ind i konceptet Vild med Vin, der med et gigantisk udvalg af verdens vine – og ikke kun ét vinområde – er Danmarks største online vinhandel med flere end 6000 forskellige varer.

Hos Jesper Dahlgaard er du sikker på at blive godt klædt på med relevant viden om vin, spiritus, øl og specialiteter samt blive guidet til at tage det rigtige valg i forhold til, hvad du skal bruge vinen til – middag, hverdag, fest, gave og meget mere.

Butikken på Havnevej i Skive rummer også et stort sortiment af kvalitetsvin, spiritus og chokolade, som fra den ene dag til den anden kan sendes eller leveres overalt. Er der tale om en hilsen i form af vin eller andet, kan man få pakket vin og varer rigtig flot ind. Du må også gerne vedlægge en personlig til gavens modtager.

Mangler du en vin til et specielt arrangement eller en specifik menu, hjælper Jesper Dahlgaard gerne med at finde den helt rigtige.

Ved butikken på Havnevej er der flere p-pladser tilknyttet butikken, så opfordringen fra Jesper Dahlgaard er klar:

–  Kig endelig forbi. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvad enten det gælder valget af vine til weekendens middagsmenu, gode tilbud på din ordre eller bare hjælp til at finde en vin, der passer til din smag. Vores vine har generelt attraktive priser, men skulle du alligevel finde et bedre tilbud, så tøv ikke med at kontakte os, da vi også har prisgaranti.