Velkommen til store filmoplevelser i Cinema4

Køb billetter
Cinema4 byder på alle de nye premierefilm. Alle sale har luksus stole og det mest moderne udstyr for at sikre dig den ultimative filmoplevelse.
Til efteråret indvies vores nye Art Cinema biograf, der viser de film, som du ellers ville skulle køre helt til Aarhus efter.

Gå ikke glip af disse film!

ArtCinema4

ArtCinema4 er Cinema4’s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen. 

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene f. eks. vil blive introduceret af relevante personer. 

Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for ArtCinema4, på tobias@kcskive.dk

Mad & Film

Giv dig selv fri – glem opvasken og kombiner en god film med spisning i vores hyggelige café!

– God fornøjelse!

Praktiske informationer:

COVID-19 INFORMATION

Gå trygt i biografen!

Cinema4 følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer for at passe på vores gæster og ansatte.

Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger vores biograf:
– Fra den 1/8 skal du ikke længere vise Coronapas, når du besøger Cinema4.
– Der indføres tvunget køb på alle forestillinger. Reservation vil ikke længere være muligt.
– I Cinema4 er der god afstand mellem alle rækker i alle sale, derfor kan du trygt sætte dig til rette.
– Der indføres ledige sæder mellem hver bestilling, dvs. der bliver et sæde ledigt mellem hver gruppe, der besøger biografen.
– I foyerområde samt kioskområde er der sat afstandsmærker på gulvet, således er det nemt for vores gæster at holde afstand.
– Der er sat håndsprit frem i hele biografen, og der henstilles til at bruge dette flittigt.
– Alle filmvisninger ligger forskudt med ekstra langt mellemrum således, at der aldrig vil opstå spilletidspunkter, hvor der vil samles for mange mennesker i vores foyerområde. 
– Bland Selv Slik skal altid håndteres med handsker. Forældre bør blande for de mindreårige.
– Ved Mad & Film skal der fra den 1/9 ikke længere vises Coronapas i Caféen.
– Mundbind er ikke længere et krav fra mandag 14. juni.

Køb snacks som sædvanligt
Du kan naturligvis købe snacks og drikkevarer i vores biografkiosk, som du plejer.

Parkering

Cinema4 er placeret i KulturCenter Skive som har masser af parkeringsmuligheder uden tidsbegrænsning.

Åbningstider

Cinema4 åbner altid en halv time før første forestilling.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med biografen skal du ringe på tlf: 7070 1464 eller skrive en mail på info@kcskive.dk

FIND VEJ

Vil du se film i luksusomgivelser?