ArtCinema sal i Cinema4

Cinema4
... en biograf med luksusomgivelser!

Køb biografbilletter her
Et besøg i Cinema4 er et besøg i en top moderne biograf. Her kan du også kombinere din oplevelse med en lækker middag før filmen.

Cinema4 er hele Skiveegnens biograf. Her kan du se alle de store og aktuelle film. Biografen har fire sale, som alle har luksuriøse stole med motoriserede ben- og nakkestøtte. Vores Sal 4 er dedikeret til ArtCinema, her vil du kunne se film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive.

Biografen har sin helt egen kiosk, hvor du kan forsyne dig, med alt der hører sig et biografbesøg til! Kombiner dit besøg i biografen med lækkert mad! Cinema4 tilbyder nemlig Mad & Film fra kun 219 kr. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Gå ikke glip af disse film!

Se sommerens program for ArtCinema4:

ArtCinema4 viser et bredt repertoire af forskellige biograffilm. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene kan vil blive introduceret af relevante personer.

burger

Mad & Film

Giv dig selv fri – glem opvasken og kombiner en god film med spisning i vores hyggelige café!
– God fornøjelse!

Biografens praktiske informationer:

Parkering

Cinema4 er placeret i KulturCenter Skive som har masser af parkeringsmuligheder uden tidsbegrænsning.

Åbningstider

Åbent hele sommeren.

Cinema4 og telefonen åbner altid en halv time før første forestilling.

Biografen har lukket den 24. og 31. december.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med biografen skal du ringe på tlf: 7070 1464 eller skrive en mail på info@kcskive.dk

FIND VEJ

Vil du se film i luksusomgivelser?

★★★★★
Mega lækker biograf med sæder du kan ligge ned i.

Max Thrysøe // Google anmeldelse

★★★★★
God film og det i fantastiske lokaliteter. Vi sluttede med et besøg i cafeen. Vi fik hurtigt serveret en veltilberedt dry age burger. God stil.

Jørn Boisen // Google anmeldelse

★★★★
Lækker biograf.

Anita Pedersen // Google anmeldelse

★★★★★
En helt fantastisk biograf, hvor man – uanset hvilken sal man vælger- sidder virkelig godt, og både lyd og billede er helt eminent! Virkelig anbefalelsesværdig 🙂

Pia Møller Pedersen // Google anmeldelse