koncert

Gavekortet til store oplevelser!

Køb gavekort her
Gaven der glæder to gange!

Gavekort til oplevelser

Giv den perfekte gave til en helt særlig person med et gavekort til KulturCenter Skive. Med et gavekort til KCS giver du en gave som kan bruges til utallige oplevelser!  Det kan anvendes til alle arrangementer i KulturCenter Skive og Skive Theater, som tilbyder alt fra koncerter, foredrag, stand-up comedy, musicals, teater og helt særlige events hvor både gastronomi og kulturen er i fokus!

Når du giver et gavekort til KulturCenter Skive, så giver du oplevelser for hele familien. Vores gavekort kan nemlig også bruges til filmoplevelser og til den snacksultne biografgænger i Cinema4, som også tilbyder Mad & Film – et tilbud hvor du kan kombinere din biograffilm med lækkert Mad i vores hyggelige café.

Gavekortet kan også bruges til besøg i vores store subtropiske badeland eller vores moderne motionscenter – det er desuden muligt at bruge gavekortet til klippekort og medlemskaber til både badeland og motionscentret.

Du er derfor sikret en gave, som tilbyder noget for de fleste og som kan redde dig, hvis du mangler gaveidéer!

Her kan du købe dit gavekort:

Et gavekort til oplevelser i KulturCenter Skive og Skive Theater kan købes i vores reception ved hovedindgangen, i biografkiosken og i receptionen ved KCS Badeland og Motion. Gavekortet pakkes i en flot og indbydende gaveæske som passer til enhver anledning.

Online gavekort:

Et printklart gavekortbevis er en god løsning til dig, som står og mangler en gave NU! Gavekortbeviset leveres som en pdf-fil og kan printes eller sendes via SMS eller e-mail. For at kunne anvende det online gavekort, skal det ombyttes til et fysisk gavekort ved henvendelse i vores reception. Gavekortbeviset er altså ikke 100% klar til brug, men fungerer fortsat som en fantastisk gave til en helt særlig person.

Gavekort KCS

Gavekortet til alle anledninger

Fødselsdagsgave, julegave, firmagave, konfirmationsgave, studentergave, afskedsgave, barselsgave – mulighederne er mange med et gavekort til KulturCenter Skive.

Tjek saldo:

Tjek din saldo på gamle gavekort:

Tjek din saldo på gavekort købt efter 1. februar 2024:

Handelsbetingelser:

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.