Møder og arrangementer i flotte rammer

Lad os hjælpe dig i mål med dit næste møde, konference, workshop, privatfest, firmafest - kun fantasien sætter grænser i KulturCenter Skive!

Muligheder med spisning:

Lokaler:

Det siger vores kunder:

“Eksklusivt, gennemført, høj kvalitet og sublim service.”

“Når der skal holdes den helt store firmafest, hvor det hele bare klapper, så ringer vi til KulturCenter Skive igen, det er 100% sikkert. Vi har lige oplevet den mest komplette fest. Normalt er der mange ting der skal tænkes på, overvejes og planlægges. Vi afholdte blot 2 møder, og så var vores 100-års jubilæumsfest planlagt. Havde vi spørgsmål eller tvivl, var de ikke langt væk og vi fik hurtigt svar.

Dagene op til mærkede vi, hvordan de professionelt styrede vores arrangement. Vi hørte aldrig et “nej, det kan ikke lade sig gøre”. Men konsekvent og hele tiden, “selvfølgelig det finder vi ud af”. Vi havde tårnhøje forventninger til aftenen og vi blev ikke skuffet. Langt fra. Velkomstdrinksene var kolde, forretten var fyldig og lækker, hovedretten var skøn og desserten sød. Alle blev mætte som lovet. Den fri bar med øl og drinks, der appellerede til alle kunne ikke tømmes, selvom vi prøvede. Omgivelserne, ja selv omgivelserne var tænkt i mindste detalje. Rød løber og vores farver i bordpynten. Smil fra alle tjenere og en gennemsyret ånd af hjælpsomhed var hvad vi mødte. Så tænker man, pyha, det bliver en udskrivning, men det vil være det værd. Men heller ikke her skuffer KulturCenter Skive. Det blev den pris vi aftalte fra start, ingen ekstra regning. De bedste anbefalinger fra os.”
Stinne Vinther, Priess A/S

Om i er 10, 100 eller 1.000 så har vi de perfekte rammer til netop jeres arrangement. Læs mere om vore lokaler og udfyld kontaktformularen, så skræddersyr vi et tilbud til dig.

Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud? Skriv til os via
kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt!

    Du kan også booke direkte ved vores partner, klik på logoet nedenfor.

    Tilmeld dig vores Nyhedsbrev
    Modtag nyheder om arrangementer og muligheder i KulturCenter Skive