Skive Fragt holder sommerfest til KCS Sommerfestival!

Skive Fragt er gået nye veje:

”Vi holder personalefest under sommerfestival”

Det er ikke hver dag, en berømthed lægger vejen forbi en fest for medarbejdere og ledelse. Men det skete ikke desto mindre for Skive Fragt i fjor, fortæller ejer og direktør Jesper Helt:

”Vores lokale til sommerfestival i KulturCenter Skive har ind- og udgang tæt på scenen, og sidste år kom Lis Sørensen. Hun spurgte, om det var backstage-området. Det var det nu ikke, men vi sagde, at hun da var velkommen til at klæde om.”

Jesper Helt ledsager anekdoten af en smittende latter.

Igen i år har direktøren og den øvrige ledelse inviteret personalet hos Skive Fragt med ægtefæller, der selv betaler et beskedent beløb, til at være med til KCS Sommerfestival. 

”Vi har tidligere haft sommerfester i vores egen hal, og det har været flotte arrangementer. Men nu begynder vi med 50 ansatte at være så mange, at det kniber med pladsen. Vi ville gerne prøve noget andet, forklarer Jesper Helt.

Det var ikke, fordi erfaringerne kun var gode. Engang oplevede firmaet en julefrokost ude i byen, der ikke kaldte på gentagelse. Betjeningen var sløv, fadene på buffet’en hele tiden halvtomme og snapsen kom sammen med desserten. 

”Med det i baghovedet valgte vi at få vores eget lokale til sommerfestival i KCS i fjor, og det fungerede bare rigtig godt. Der blev løbende suppleret i buffet’en, der blev hele tiden fyldt op i køleskabene til drikkevarer, og vi havde vores egen tjener, som fluks forsynede os, hvis vi manglede. Jeg synes, vi havde en dejlig fest, og jeg glæder mig altid til at hilse på chaufførernes koner sådan en dag,” siger Jesper Helt.

Bogholder Rikke Vestergaard Jensen fremhæver også, at fordelen ved det separate lokale blev, at der kunne holdes ”en fest i festen”. 

”Dem, der har lyst til at sidde og snakke, kan gøre det. Dem, der vil synge med og opleve musikken, gjorde det. Vi holdt også vores julefrokost i KCS, og der kan man godt få fornemmelsen af, at festen opløses lidt, når musikken begynder. Det sker ikke, når man med sit eget lokale fastholder sit udgangspunkt,” vurderer Rikke Vestergaard Jensen.

Medejer og økonomidirektør Henrik Kudsk Jakobsen nikker, og han slår samtidig fast, at det er umuligt at gøre alle tilfreds.

”Men vi kommer faktisk ret tæt på. Det giver et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vi snakker om sådan en oplevelse i lang tid efter, forklarer Henrik Kudsk Jakobsen. 

Med til festen er samtlige ansatte, herunder også en medarbejder, der på særlige vilkår deler sin tid mellem Skive Fragt og aktivitetshuset ”Skovly” i Resen. 

”Han er én af dem, der virkelig glæder sig, og han står oppe foran scenen og synger med og har en fantastisk dag. Chaufførerne er også rigtig gode til at minde ham om, at han også skal huske at drikke vand, og det er der også plads til,” forklarer Rikke Vestergaard Jensen. 

Når Skive Fragt i år gentager succes’en med udgangspunkt i det samme lokale i KulturCenter Skive, glæder hun sig til at høre Sko/Torp.

Rikke Vestergaard Jensens chefer ser frem til at synge med, når Hardinger Band og Smukke Møller giver den gas.