Electric Guitars

Julerock i Skive Theater
Køb billet

De har tidligere været i Skive Theater, og dengang var det med sangerinden Sanne Salomonsen, hvor de to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg tog meget af opmærksomheden.

Det blev en helt forrygende koncert i Skive Theater – og nu ser Danmarks ukronede guitarhelte frem til igen at komme til Skive.


De har siden 2012 udgivet tre studiealbum plus en live-DVD. De hører til blandt landets bedste guitarister og har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen.

Gennem årene har de blandt andet spillet på Bøgescenen på Smukfest, og de har været support for Deep Purple i Danmark flere gange. Nu melder de sig, sammen med Peter Kjøbsted på bas og Morten Hellborn på trommer, klar til en god gang julerock i Skive Theater. 

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: