Mads Langer

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Når oceaner mødes, kolliderer og farvande ”fusionerer” med hinanden, sker der noget magisk. Noget inspirerende. Nyskabende. Unikt – og fantastisk.

Alene navnet på sangeren og sangskriveren får hjerterne på Skive-egnen til at banke af stolthed over den store søn – Mads Langer.

Han har befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, er han mand for at levere en perlerække af smukke sange og genkendelige hits.

Der er kommet talrige vidunderlige hits fra Mads Langers hånd – ”Fact-fiction”, ”You’re not alone”, ”Overgir mig langsomt”, ”3AM”, ”Elephant”, ”Monsters in my mind”, “Me Without You”, ”Flawless” og mange flere.

Foråret 2022 byder på nye oplevelser med Mads Langer. Med det nye album, ”Where Oceans Meet”, tager han nu sine lyttere og fans hen, hvor de helt store oplevelser mødes, kolliderer og bringer nye impulser til overfladen. 

De nye, store sange bindes sammen af nogle af de største hits fra nyere dansk radio-historie som ”Lightning”, ”Hanging With You” ”21:4” og ”Monsters In My Mind”. 

”Where Oceans Meet” er kommet til verden i samarbejde med nogle af de største musikalske talenter og hit-magere som Eg White (Sam Smith, Adele, Pink, Dua Lipa, Celine Dion, Kylie Minogue), Evan Bogart (Beyoncé, Jason Derulo, Rihanna), Stuart Crichton (Selena Gomez, Backstreet Boys, Kesha), blot for at nævne et par stykker.

En ny og spændende aften med Mads Langer venter forude – og på Skive-egnen er vi alle vilde med Mads Langer. Det bliver vi mindet om, når han atter vinder alle hjerter med sine melodiøse melodier og poetiske tekster. 

Og så opdager vi også, at hvor oceaner mødes sker der noget magisk. 

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden koncerten!

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Garderoben koster 20 kr. og lukker 30 min. efter endt arrangement.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: