Specialklassen

Køb billet

Intet aftalt

I 2022 er den musikalske comedy trio, der består af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, der er kendt som gruppen ’Specialklassen’, klar med et nyt show. 

Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når ’Specialklassen’ rammer landets byer med deres 2022-tour og showet ”Intet Aftalt”, bliver det stærkt underholdende. 

Trioen inddrager på elegant og legende vis publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig selv.  
 

– Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften, fortæller Kasper Le Fevre.  

Siden ’Specialklassen’ opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, ”Hotel Zimmerfrei”, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes.  

I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, ”Tryghedssamfundet”, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre ”René & Mor” og ”Palle fra Kalundborg”.  

Specialklassen har tidligere turneret med ”Eftersidning” (2014-2016), ”Skud fra hoften” (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de ”Impro Comedy Musical Show” i samarbejde med ”Den Lalleglade Brigade”. Det nye show fra ’Specialklassen* er ventet med spænding – og der er ingen tvivl om, at latteren får gode vilkår.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: