AB Catering

AB Catering er for sande mad-elskere, der gerne serverer velsmagende og lækre måltider for andre.

Virksomheden er landets førende foodservice-grossist, der dagligt kommer til alle dele af Danmark – med fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener som restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. 

AB Catering leverer til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Gennem dialog med sine kunder aftaler AB Catering bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager. 

Varerne leveres franko med cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

AB Catering er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer generelt en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangle, så kan AB Catering med sin lokale placering i dit nærområde, hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist.

AB Catering A/S blev etableret i 1984 af 13 pionerer med baggrund og erfaring fra foodservice-verden. AB Catering A/S bestod på det tidspunkt af AB Catering Aalborg, AB Catering Egå (AB Aarhus) og AB Catering Holstebro. 

De 13 havde en fælles vision. De ville levere fleksible totalløsninger med fokus på den enkelte kundes behov. Det viste sig hurtigt, at denne tilgang tiltalte kunderne og AB Catering udvidede i de følgende år med flere afdelinger i blandet andet København og Ribe, så den samlede virksomhed i dag rummer fem afdelinger, som dækker hele Danmark.  

AB Catering A/S medvirker også til at håndtere større, nationale opgaver for offentlige såvel som private kunder.