Alf Myhre

Alf Myhre Transport Aps er et transportfirma med base i Vestsalling, og virksomheden rummer stor erfaring og ekspertise inden for maskintransport og specialtransport.

Alf Myhre Aps kan også tilbyde sine talrige kunder krantransport og hejs. Med udgangspunkt i en flåde på otte kranlastbiler er de engagerede medarbejdere, der tegner firmaet, kendt for at være meget fleksible på kranopgaver over hele landet.

De primære transportopgaver er maskintransport og specialtransport af entreprenørmateriel og landbrugsmaskiner i såvel Danmark som det øvrige Skandinavien. Med afsæt i et godt samarbejde med andre transportfirmaer kan Alf Myhre Transport Aps løse opgaver i hele Europa.

Teamet hos Alf Myhre Transport Aps består af engagerede medarbejdere med lang erfaring og stor stolthed over for erhvervet.

Motivationen er tilfredse kunder, og medarbejderne går gerne den ekstra mil for at sikre kunden en god oplevelse – uanset opgavens størrelse og art.

Transportfirmaet blev grundlagt i 1996 af Vognmand Alf Myhre. Et godt samarbejde i over seks år med Vognmand Emil V. Overgaard førte til, at han med virkning fra 1. januar 2020 tegner firmaet Alf Myhre Transport ApS. 

Ambitionen er fortsat intakt, og fra ledelsen hos Alf Myhre Transport lyder det:

”Vi sætter en ære i at dække og løse dine transportbehov, og vi bestræber os på at leve op til den tillid, som vises firmaet”.