Bajlum Entreprenørfirma ApS

Bajlum Entreprenørfirma ApS er din lokale entreprenør i Roslev. Vi tilbyder forskellige former for entreprenørarbejde i områderne omkring Skive og Viborg.

Vi er en alsidig entreprenør med en stor maskinpark, og dermed kan vi udføre næsten enhver form for entreprenørarbejde.

​Vi kan som totalentreprenør varetage en række forskellige opgaver inden for byggeri og anlæg, såsom nedrivning, udgravning og kloakarbejde. Vi lægger også fliser for private og kører vognmandskørsel.

Hos Bajlum Entreprenørfirma beskæftiger os med afretning af terræn, nedbrydning, sø- og jordarbejde samt alt i vognmandskørsel. Firmaet kan også klare anlægning af nyt og renovering af eksisterende kloak- og regnvandsledninger, ligesom medarbejderne kan lægge store og små flisearealer.

Bajlum Entreprenørfirma ApS startede 1. september 1997, som enkeltmandsfirma. De første år var der kun en–to medarbejdere, men med årene er firmaet stille og roligt udviklet sig til det, firmaet står for i dag.

​Den 15. november 2001 flyttede firmaet til den nuværende adresse på Bajlumvej 5. ​I  december 2008 blev firmaet omdannet til et anpartsselskab. Bajlum Entreprenørfirma tæller i øjeblikket seks medarbejdere, og firmaet giver gerne uforpligtende tilbud på alle slags opgaver.