Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen A/S Skive er lig med Kia og Mazda – to af de bilmærker, der scorer højest på kvalitet.

Bilhuset på Elskjærbakken i Skive har gennem mange år forhandlet de to mærker, og det professionelle mandskab er dermed klædt rigtig godt på i forhold til at vejlede og rådgive, når der skal købes ny bil.

“Med Kia og Mazda i udstillingen kan du gøre mange fremragende bilkøb – fra den succesfulde Kia Picanto i den kompakte ende af skalaen over den prisvindende Kia Ceed til den efterhånden ikoniske roadster MX-5 fra Mazda”, lyder det fra Bjarne Nielsen A/S.

De er også meget stærke på brugte biler i den bedre ende af skalaen. Eksempelvis er der altid flere end 50 nyere brugte biler på lager, og medarbejderne har blandt andet fokus på biler i premium-segmentet.

“Så er du til leasing af biler fra eksempelvis de tyske premium-mærker Audi, Mercedes-Benz og BMW, så tøv ikke med at lægge vejen forbi Bjarne Nielsen i Skive. Vores salgspersonale har mange års erfaring både med premium og leasing, lyder det fra virksomheden”.

Værkstedet er naturligvis udstyret med det mest moderne isenkram, og løbende efteruddannelse af mekanikere og værkførere sikrer, at du altid har garanti for den mest kompetente håndtering af din bil.