Botex

Når de hos botex siger ’Hjem til dig’, mener de det helt bogstaveligt. Botex giver inspiration og et væld af konkrete idéer – med udgangspunkt i netop dit hjem.

Hos Botex i Skive er der alle den landsdækkende kædes muligheder indenfor gardiner og boligudstyr.

Når du skal have nye gardiner, kommer Botex hjem til dig – både for at måle op og for at rådgive dig om farver, strukturer, faconer og funktioner.

Gardiner fra Botex skal nemlig ikke bare skærme for solen eller trækkes for, når mørket falder på. De skal være det personlige scenetæppe, der sætter stemningen i dit hjem. Den del af indretningen du ikke kan undvære, når først du har oplevet forskellen. Nogle har oven i købet indbygget tyverisikring, mens andre er særligt designet til at give store besparelser på elregningen, optimere akustikken og sikre et bedre indeklima. Der er meget at snakke om!

Hos Botex forstår medarbejderne dine ønsker og behov, da de ser dit hjem med nye øjne. Og fordi Botex tænker i helheder, kan de vejlede dig til den bedste løsning.

Målet for Botex er ikke at levere standard, men at skabe den stemning og stil, som passer til dig. En løsning, som kan suppleres med andre af vores lækre boligtekstiler som f.eks. puder, tæpper, duge og sengetøj. Kig forbi én af vores mange spændende butikker og levendegør dine drømme!

Hos Botex i Skive opfordrer de dig til at komme forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Der er altid sparring og gode råd at hente.