Boudigaard Begravelse

”Bedemand i øjenhøjde”

Boudigaard Begravelse er en lokalforankret, nutidig og velrenommeret begravelsesforretning med afdelinger i Skive og Vinderup, som dækker områderne Skive, Salling, Fjends og Vinderup.

Forretningen er etableret i 1996 af Søren Boudigaard. Han overlod forretningen pr 1/1-22 til sin mangeårige medarbejder og svigersøn Søren Toft, der med mere end 20 år i forretningen i dag driver den videre sammen med hustruen Rikke Boudigaard.

Åbenhed, professionalisme og en smule kant har altid været forretningens kendetegn. At være med til at åbne op for et svært emne kan godt kaldes en mærkesag!

Forretningen er behjælpelig med rådgivning og assistance ved dødsfald, begravelse og bisættelse og har telefonisk døgnvagt.

Boudigaard Begravelse vejleder og hjælper med at arrangere den helt personlige bisættelse eller begravelse. Det betyder, at virksomheden er her for alle mennesker – uanset religion, kultur eller oprindelse.  

Boudigaard Begravelse er medlem af brancheorganisationen Danske Bedemænd – en sammenslutning af bedemænd, der ser det som den fornemste opgave at tilbyde en høj, professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.

Boudigaard Begravelse er desuden ISO9001-certificeret – din sikkerhed for ensartet kvalitet i bedemandsarbejdet, det betyder blandt andet at det altid er uddannede bedemænd der møder familierne ved samtale i forretningen eller eget hjem.

Man kan følge lidt med i forretningens daglige virke og hvad der arbejdes med på vores facebookside.