Breinholdt Bleshøy Optometri

Danmarks mest dybdegående synsundersøgelse. Det er, hvad Breinholdt Bleshøy Optometri blandt andet tilbyder sine mange kunder.

Breinholdt Bleshøy Optometri er din lokale optiker – en brilleforretning på Østertorv i Skive. Målet er at være det lokale foretrukne alternativ til landsdækkende kæder og bevise, at personlig rådgivning og individuelle løsninger sikrer de bedste og mest tilfredsstillende resultater for kvalitetsbevidste kunder.

“Kigger du forbi vores brillebutik, vil du blive mødt af det samme personale hver gang. Det betyder, at optikeren altid kender din situation, og du får derfor den bedste rådgivning”, lover de hos Breinholdt Bleshøy Optometri.

Udvalget af brillestel, solbriller og kontaktlinser er stort, up to date og alsidigt. Det er vigtigt for Breinholdt Bleshøy Optometri, at din brille ikke blot forbedrer synsevnen, men også er af høj kvalitet og passer til din stil.

Breinholdt Bleshøy Optometri samarbejder med leverandører og udvælger anerkendte mærker, som tilbyder højkvalitet indenfor glas og stel. I forhold til solbriller tæller det righoldige udvalg briller fra Ray Ban og Maui Jim.

“Så kig ind til os og find den brille der passer til dig”, lyder opfordringen fra Breinholdt Bleshøy Optometri.

Firmaet tilbyder mange forskellige løsninger til kontaktlinser – eksempelvis natlinser. Dette er kontaktlinser, du har på, mens du sover. De retter synsfejl om natten, og du behøver derfor hverken gå med briller eller linser om dagen. Derudover har vi en række speciallinser i hårde og bløde linsedesign.

Hos Breinholdt Bleshøy Optometri får du en synsundersøgelse, der ikke bare viser styrkerne, men også afdækker en lang række andre elementer, som påvirker en optimal synsfunktion. Den nyeste teknologi benyttes, og Breinholdt Bleshøy Optometri kan derfor med stor nøjagtighed måle dine øjne. Dette giver forstærket mulighed for at finde frem til netop den løsning, der giver dig en optimal synsfunktion.

“Eksempelvis foretager vi OCT-scanninger af nethinden (bl.a. afdækning af forkalkning og grøn stær), målinger for keratoconus (ujævn hornhinde) og behandling af Sjøgrens sygdom (tørre øjne) med special kontaktlinser samt andet”, lyder det fra Breinholdt Bleshøy Optometri, der overordnet konkluderer:

“Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den løsning der er mest optimal for dig, om det så er top moderne briller tilpasset dine øjne og din stil eller kontaktlinser”.