Dan-Con Elementmontage ApS

Dan-Con Elementmontage ApS er beliggende nær Skive, og virksomheden ejes og drives af Klaus Bårris, der har over 20 års erfaring i branchen. 

Dan-Con Elementmontage udfører montage inden for boliger, erhvervsbygninger, halbyggeri og kontordomicil. Man kan på virksomhedens hjemmeside få et indtryk af, hvilke byggerier, Dan-Con Elementmontage har lagt navn til.  

Dan-Con Elementmontage ApS er startet på baggrund med over 20 års erfaring indenfor elementmontage. Virksomheden hælder, med direktør Klaus Bårris i spidsen, til gamle værdier som ”et ord er et ord”. Der er samtidig et vedvarende, skarpt fokus på kvalitet til tiden og sikkerhed under montagen.

Dan-Con Elementmontage ApS lægger stor vægt på sit faglige ansvar, og fra virksomheden lyder det uddybende:

”Vi fokuserer på, at du altid trygt kan vælge os til dit projekt – derfor får du professionel rådgivning med udgangspunkt i netop den opgave, du gerne vil have løst. Vi ansætter kun dygtige og erfarne medarbejdere, som udfører alle opgaver med respekt for miljø og sikkerhed, og det er en selvfølge for os at levere godt håndværk til den aftalte deadline. Vores mange års erfaring i branchen er din bedste garanti for, at vi kun lover dig det, vi faktisk kan holde. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Vi håber, at vi hører fra dig.”