Dania Plast

Dania Plast A/S har hovedsæde i Skive, men virksomheden har fabrikker såvel  Skive som Mariager. Virksomheden har 60 veluddannede og dedikerede ansatte, som kan udføre alle typer sprøjtestøbning af teknisk plast. Fra de allermindste præcisionsopgaver til store emner.

Dania Plast A/S er resultatet af en fusion i 2019 mellem Dania Plast og RK Plast, som således står endnu stærkere rustet til en fremtid baseret på samarbejde og med en klar målsætning om vækst.

Hos Dania Plast er målet altid at skabe størst mulig værdi for vores kunder, og det uddyber virksomheden således:

”Det gør vi bedst ved at være med i hele processen fra start til slut. Derfor er vi altid klar til et tæt og langvarigt samarbejde. Dania Plast har over 30 års erfaring i rådgivning, udvikling og produktion i partnerskab med kunder i mange brancher.
Jo tidligere i projektet, vi kommer med, jo større glæde får du som kunde af vores mangeårige knowhow og præcise sparring.”

Dania Plast har i talrige tilfælde hjulpet kunder med at finpudse og forstærke deres oprindelige idé, så det færdige produkt stod endnu stærkere.

Dermed bidrager Dania Plast også til at styrke bundlinjen hos hver enkelt kunde og samarbejdspartner, fordi virksomheden vælger at tage kundernes værdier alvorligt.