Dantherm

Dantherm er i dag en international koncern med fabrikker og salgsselskaber mange steder i verden. Virksomheden startede beskedent i 1958 i lejede lokaler med to ansatte og i dag, har Dantherm-Gruppen over 500 medarbejdere fordelt på 11 lande.

Ejlert Olsen grundlagde i 1958 virksomheden i Skive. I dag betragtes Dantherm Group som førende leverandør af produkter og løsninger til et godt indeklima.

Selskaberne har mere end 60 års erfaring med udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsprodukter til opvarmning, køling, affugtning og ventilation til en lang række mobile og stationære applikationer.

Dantherm Group består af en række stærke brands, der alle har en veletableret position på markederne for mobilt udstyr, kommercielle/industrielle løsninger, boligbyggeri og swimming pools.

Dantherm Groups kunder drager fordel af vores ekspertviden og den erfaring, vi har oparbejdet gennem de mere end tre millioner enheder, som allerede er solgt verden over.

Dantherm Group har hovedkvarter i Skive og er derudover repræsenteret i Norge, Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Rusland, Kina og De Forenede Arabiske Emirater.

Dantherm Group blev i 2016 købt af den svenske kapitalfond Procuritas Capital Investors V LP. Kapitalfonden har en ambition om fortsat at sikre væksten og udviklingen i virksomheden, men virksomhedens grundlæggelse og moderne drift betyder, at Dantherm fortsat regnes stadig blandt de helt store industri-eventyr på Skive-egnen.